Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Дичо- от Д2- в модно 3D, Кичка в мудна модна артилерия! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката „ ТелеГАФ “ на  в. „ Телеграф “.
Йелена реализира триумф със синьо и виолетово



С положителни фешън вести от Милано се е завърнала Йелена Филипович- Стоянова. Черногорският посланик показва на най-високо равнище виолетовото, от дълго време скрило се от естетическия небосвод. Йелена прави смели комбинации, като опитва това навръх рождения си ден. Тук кокетно съжителстват студено синьо и бяло, инак мъчни за съчетаване в изобразителното изкуство и в модата. Тази храброст се е възнаградила от множеството похвали, които посланик Стоянова е получила а те са поощрение за ново фешън усърдие.

Дичо- от Д2- в фешън 3D

Първоначално сбърках Дичо с Драго Чая, тъй като участваха на едно и също събитие. Драматичното наедряване на артиста е покрай Д2 само че си е в действителност напряко 3Д, подсилено от несъответствуващите съгласно мен облекла. Мисля, че преди време даже назоваха Дичо секссимвол, с което и тогава не съм бил склонен, само че през днешния ден... Да опиташ да покриеш всички тези „ вреди “ с черно е... на вятъра изпитание на любовта. Белите маратонки единствено акцентират безсилието на черното, което виси заплашително отвред. Това боне на главата можеше да бъде най-малко една стилна шапка, която да придаде височина и да отнеме малко от изненадващата естетическа панорама. Справка- Бой Джордж.  На мястото на ризата, Дичо можеше да сложи тишърт с V нагледно деколте, което да издължи най-малко някои вероятни елементи. Така да вземем за пример, се издължава врата и лицето наподобява по напълно различен метод. Нейсе, поисквам му да предприеме нещо в тази тенденция.

Орлин - в забрадка ми е вързан...?



 Ето през днешния ден, умерено мога да кажа, че Орлин Павлов ми е в забрадка вързан. Всъщност- не напълно вързан, само че с забрадка. Дали пробва да наподобява на Павароти или просто е прегрял... Аз за какво си мислех, че аристократите не се потят, само че нищо, ще преглътна и това. Та, привикнали да виждаме Орлин церемониален, възвишен и величествен в своя смокинг, аз най-малко не мога да го възприема като някой тенисист, поливащ се в антрактите  с вода. Намирам, че бялото, изключително лен, е облекло за плажа, за дребна разходка по брега вечер, само че на сцена... В този случай то издава непрактична грациозност, чиито резултат е попадането на Павлов в сериозния аспект на рубриката ми. Каквото и да се случва под въздействието на жегата, чакам артиста да е все по този начин парещ, само че и да сортира вярно театралните си облекла.

  Миро и Камен - в трета естетическа глуха



 Вижте в какъв естетически сандвич е попаднал положителният ми другар Митко Рачков. Макар той да е обичайно облечен, с приветливо лъчение, младежите към него вършат естетическата везна да се поклаща в ляво- Миро и в дясно- Камен Во. Ако вземем Миро, той като че ли към този момент не мисли доста за външния си тип. Прилича ми на някого, който го чака да довърши градеж преди да паднат есенните дъждове. През тениската прозират две пъпки, които нямам доверие да са юношески. Косите са небрежни, очилата- банални. Ханшът ли е едър, дънките ли са му умалели, не знам и не запитвам. Камен Воденичаров е извадил остарялата артилерия- тези блузки бяха съвременни през 80-те, когато някои девойки даже си ги правеха на балкона в поцинкован леген. Симпатична е ризата на Камен, само че в дрешника, да кажем, на някой добър състезателен коментатор в пенсия. Воденичаров има способността да прави всичко да наподобява доброжелателно и естетично, тук е объркал единствено естетиката.

 Кичка в бавна фешън артилерия



Не жена а бронетранспортьор като че ли се придвижва с мудна само че уверена скорост в стилното пространство. Така виждам аз Кичка Бодурова, тръгнала като на тежък поход да избавя света, който сякаш се избавя с хубост... Певицата е подбрала да носи нещо, съгласно мен прекомерно надалеч от натюрела и. Изразът „ кожа и кости “ тук не важи а по-скоро,  само кожата... Всичко това я прави да наподобява напълняла и леко груба, каквато аз не я познавам. Възможно ли е изпод да носи три плетени пуловера- знаем, презокеанските полети са ту студени, ту ледени. Госпожата леко ми припомня на Милена Славова, само че там имаме доста повече учредения за такава визия. При Кичка, която пее за клончета от маслини и морски бризове, се чакат бели необятни рокли, орнаментирани с цветя шалове, пясъчни тонове а не тонове кожа и черно. Какво ви става бре, хора...
  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР